Onze producten

NT Mobiel Accessoires is de officiele distributeur van Pierre Cardin Mobiel Accessoires in Nederland, Belgie, Luxumburg en Duitsland. Trendy hoesjes en accessoires van merken zoals Guess, Nilkin, Xundd, Fashion Case, Spigen, UNIQ, Muvit en andere voor alle merken smartphones en tablets. LCD Display en andere onderdelen voor alle merken smartphones en tablets. Opladers, kabels, screenprotectors, audioapparatuur, sd-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers, selfiesticks, bluetooth speakers en nog veel meer accessoires voor smartphones, tablets en laptops.

Onze diensten

Naast het aanbieden van producten geven wij ook advies op maat over (web)winkels. Met onze jarenlange ervaring helpen wij graag onze klanten bij het kiezen van juiste producten en diensten. Wij bieden dan ook een aantal belangrijke winkelinrichtingsmaterialen, waarbij wij de winkeliers advies geven over het monteren en presenteren van hun producten. Wij staan verder 7 dagen per week op twee locaties klaar om onze klanten zo goed mogelijk zowel in persoon als telefonisch te helpen. NT Mobiel Accessoires B.V. is een Premium Member bij GSM Exchange.

Ontwikkeling & Duurzaamheid in de telecomsector RTL 4 LifestylExperience

Wendy-Kristy Hoogerbrugge: Hoi Naim, waar kan je aan zien dat de telecomsector snel ontwikkelt?
Naim Farhoed: Dat kan je zien aan de constante verbeteringen in vooral opslagcapaciteit, processorsnelheid en camerakwaliteit. Maandelijks komen er tientallen nieuwe telefoons op de markt en de meeste hebben een andere uitstraling en specificaties waardoor er ook andere accessoires en onderdelen nodig zijn.

Wendy-Kristy Hoogerbrugge: Het weggooien van toestellen is niet goed voor het milieu, wat zou je hier tegen kunnen doen?
Naim Farhoed: Dit kan door bewustheid te creëren bij de consument en proberen de drempel te verlagen bij de aankoop van hoesjes en accessoires die eraan bijdragen dat een toestel langer meegaat. Hierdoor kan je de weggooi-economie tegenwerken en de telecombranche verduurzamen. Vaak is het toestel prima in staat om de consumentenbehoeftes te vervullen, zonder daar een upgrade of nieuwe functie aan toe te voegen. Innovatie hoort erbij, maar hier kan duurzamer op ingespeeld worden.

Wendy-Kristy Hoogerbrugge: In hoeverre maken mensen in het algemeen gebruik van accessoires en onderdelen?
Naim Farhoed: Dit gebeurt helaas nog te weinig met als resultaat dat een toestel sneller kapot gaat. Denk hierbij aan de bescherming van een tablet of smartphone. Mensen onderschatten hierdoor hoeveel toestellen er kapot gaan en weggegooid worden, terwijl met de juiste accessoire, het juiste onderdeel of een kleine reparatie een toestel nog mee zou kunnen gaan.

Wendy-Kristy Hoogerbrugge: Wat zou je de kijker willen adviseren?
Naim Farhoed: Ik zou kijkers adviseren om niet klakkeloos alle trends over het bezit van een nieuwe smartphone of tablet te volgen, maar altijd te kijken naar de persoonlijke behoeftes. Het is mogelijk dat mensen op een gegeven moment het design van hun toestellen niet meer eigentijds vinden of simpelweg zat zijn. Als je door middel van een accessoire een toestel met een nieuw design een nieuw leven krijgt, voorkom je dat er teveel toestellen worden weggegooid.

RTL LifestylExperience: http://www.lifestylexperience.tv/afleveringen/zondag-12-februari-2017

Official distributor of Pierre Cardin Mobile Accessories in Europe

NT Mobiel Accessories Ltd. is officially authorized by ADONIS to distribute Pierre Cardin Mobile Accessories in Europe. NT Mobiel is a wholesale company in mobile and tablet accessories. It is based in two locations in the Netherlands; namely Rotterdam and Beverwijk. Pierre Cardin Mobile accessories could be bought from online and offline distribution centers, as mentioned below:

Contact informatie NT Mobiel Accessories
Website: www.nt-mobiel.nl
Contact sales: sales@nt-mobiel.nl
Telefoonnumber: +31 10 226 16 21